Καλωσήρθατε στην Κρήτη!

Μία συναρπαστική εμπειρία σας περιμένει

Φανταστείτε ένα νησί «αμόλυντο» από τον υπερβολικό αριθμό κτιρίων, το οποίο να προσφέρει υπέροχες θέες. Ένα μέρος με μεγάλη ιστορία και μοναδική παράδοση. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον ήλιο, τότε η Κρήτη είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς! Η Κρήτη είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου. Η ακτογραμμή της είναι 1,100 χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της είναι περίπου 600.000. Ένα ταξίδι γύρω από το νησί, θα σας εντυπωσιάσει. Τα δύο τρίτα του νησιού είναι ορεινές περιοχές και το ύψος 57 κορυφών είναι περίπου 2.000 μέτρα. Το νησί είναι πλήρως καλυμμένο με πράσινο. Στην Κρήτη υπάρχει μια καλά αναπτυγμένη γεωργική βιομηχανία, η οποία αποτελείται από 13 εκατομμύρια ελιές, αμπέλια και αμέτρητα εσπεριδοειδή. Στην Κρήτη θα δείτε ένα καταπληκτικό περιβάλλον!

Ο Κάθε επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί οργανωμένες παραλίες – beach bars – παραδοσιακές κρητικές ταβέρνες και καλόγουστα εμπορικά καταστήματα, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 400 μέτρων από το συγκρότημα, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να οργανώσει καταπληκτικές εκδρομές απόδρασης στην ενδοχώρα των χανίων, όπου μπορεί να γνωρίσει την κρητική φιλοξενία και τις υπέροχες γεύσεις της κρητικής διατροφής.

Κρητική Κουζίνα

Στο ελληνικό νησί της Κρήτης, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, το φαγητό είναι ένας τρόπος ζωής και κάθε γεύμα που συνοδεύεται από αγαπημένους ανθρώπους μπορεί να διαρκέσει ώρες! Το καλό κρασί, η ευχάριστη κουβέντα, και λίγο από το δυνατό ποτό – ρακί, είναι εξίσου πολύτιμα συστατικά, όπως τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούνται από μια έμπειρη μαγείρισσα. Όλα αυτά καθιστούν το κρητικό φαγητό μία τόσο ευχάριστη και μαγική εμπειρία. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το κρητικό φαγητό είναι η απλότητά του. Δεν υπάρχουν έντονες και πικάντικες γεύσεις ενώ κυριαρχεί η γεύση των φρέσκων προϊόντων.